Neli lihtsat soovitust uue keele õppimise alustamiseks

Neli lihtsat soovitust keeleõppeks

Õpi igal vabal hetkel

Uuring näitab, et 20 minutist päevas piisab, et uut keelt edukalt omandama hakata. Vaata üle oma päevaplaan ja leia üles hetked, kus sul on aega keelt õppida. Keelt ei pea õppima ainult klassiruumis istudes, vaid saab teha ka vabalt ühistranspordiga kulgedes või kassajärjekorras oodates.

Leia endale sobiv õppimisviis

Leidub neid, kes armastavad kõike üles kirjutada ja on ka neid, kes tüdinevad üsna kiirelt kõigest. Proovi leida enda jaoks sobiv moodus, kuidas keelt kõige paremini õppida oleks.

Läbi praktika tuleb ensekindlus

Proovi iga nädal vähemalt ühel päeval uut keelt päriselt praktiseerida. Hoia silmad lahti ja vaata, kus korraldatakse keelekohvikuid. Uuri ka, kus kõige enam õpitava keele rääkijad koos käivad. Kui selleks puudub võimalus, otsi internetist endale keeleõppe programmide kaudu keelesõpru, kellega koos harjutada.

Tee õppimisest endale igapäevane harjumus

Kõige olulisem on keelt õppida iga päev. Kui õpid kasvõi viis minutit, oled endale juba suure teene teinud. Alguses võib olla raske, aga hiljem läheb lihtsamaks. Keeleõpe nõuab pühendumist ja pidevat kinnistamist. Kuula õpitavas keeles muusikat. Vaata filme. Loe raamatuid.

 

Kui pole aega end keelekursustele registreerida, saab ka lihtsamini. CV ja Speakly on käed löönud. CV.ee lehel oma CV-d uunedades või lisades, kingime sulle Speakly kolme kuu tasuta koodid. Lisaks on võimalik võita väga magus auhind. Loe lähemalt meie kampaanialehelt.

Jaga postitust ka sõpradele
LEIA OMA UNISTUSTE TÖÖ!

Lisa kommentaar

Anna meile teada

Millega liigud Sina iga päev tööle?

Vaata tulemusi

Loading ... Loading ...

#Töövahetusraadio

Äripäeva raadio fookuses: ägedast töökeskkonnast ja parimast tööandjast Eestis

Tööturu trendid: Äripäeva raadio

Tööandja branding ei tohi olla vaid hulk ilusaid sõnu ja pilte; IDEA360 saade

Ainus tööportaal, mida vajad!
Loe ka seda:
Lugejakiri: Salme Rein
Lugejakiri: kirjanik Salme Rein

Elu on pidev otsimine. Või seiklus. Või julgus proovida asju. See julgus on iseloomulik eriti noortele inimestele. Või tuleb see...

Close