Ideaalse töötaja 5 omadust

Ideaalse töötaja 5 omadust

Milline on ideaalne töötaja? Uue töötaja valimisel on palju omadusi, mida tööandja enim jälgib. Valisime viis ideaalse töötaja omadust, mis peaks olema kindlasti olemas, kuid kandideerite ideaalse töötaja tiitlile.

Võime töötada meeskonnas

Meeskonnas töötamise võime on tänapäeval hädavajalik. Seetõttu sisaldab enamik töökuulutusi, et otsivad sellise võimega töötajaid. Enne taolisele ametikohale kandideerimist soovitame kindlasti enda jaoks selgeks teha, kas oled meeskonnamängija või mitte.

Entusiasm ja tahe

Mõned töötajad on oma tööülesannete täitmisega väga entusiastlikud ja ootavad järgmist, samas on olemas ka neid, kes jälgivad väga pingsalt, millal võtavad endale uusi ülesandeid ning millised need olema hakkavad. Kumb neist kahte tüüpi inimestest oled sina?

Sotsiaalsus

Suhtlemine kolleegide või potentsiaalsete klientidega on tõhusa töö lahutamatu osa, seega ei soovi ükski tööandja võtta tööle isikut, kellel puuduvad sotsiaalsed oskused. Kuidas hindaksid iseenda sotsiaalseid oskuseid?

Tähelepanu detailidele

Pole saladus, et isegi väikseim viga võib mõjutada töö hilisemat tulemust. Hea liider hindab kõrgelt töötajaid, kes pööravad tähelepanu väikseimatele üksikasjadele: kas see on aruanne või korrektselt ülesehitatud sõnastus, olenemata ametist on tähelepanu pööramine detailidele äärmiselt tähtis. Milliseid detaile jälgid sina enda töös?

Soov õppida

See on üks peamisi omadusi, mida tööturul hinnatakse. Sa peaksid mõistma, et tööandja hindab töötajaid, kes on alati valmis edasi liikuma ja uusi laiuskraade avastama. Selline töötaja toob ettevõttele maksimaalsed tulemused just seetõttu, et suudab kohaneda iga olukorraga. Kuidas suhtud uuendustesse sina?

Jaga postitust ka sõpradele
LEIA OMA UNISTUSTE TÖÖ!

Lisa kommentaar

Anna meile teada

Millega liigud Sina iga päev tööle?

Vaata tulemusi

Loading ... Loading ...

#Töövahetusraadio

Äripäeva raadio fookuses: ägedast töökeskkonnast ja parimast tööandjast Eestis

Tööturu trendid: Äripäeva raadio

Tööandja branding ei tohi olla vaid hulk ilusaid sõnu ja pilte; IDEA360 saade

Ainus tööportaal, mida vajad!
Loe ka seda:
Kuidas ma oma aega planeerin 1
Lauri Räpp: kuidas ma oma aega planeerin?

Minu käest on aeg-ajalt küsitud, et kuidas ma kõikide oma ettevõtmiste kõrvalt jõuan raamatuid kirjutada ja lisaks mööda ilma rändamas...

Close