Uus trend tööturul: ka tippjuht soovib käed mustaks teha

Ekspert soovitab: mil moel jätta töövestlusel hea mulje ja kuidas küsida palka juurde? 3

Üha enam on näha Eestis tippjuhte, kes otsivad igapäevast pääseteed pingelisest kontorielust ning võtavad ette lihtsamaid töid, mis pakuvad võimalust ” käed mustaks teha ” ning töö tulemusi kiiremini näha. Seda kõik oma vaimse tervise nimel, näitab CV.ee kogemus tööturul.

„See on huvitav ülemaailmne trend, mida näeme juba Eestiski,” kinnitas Eesti suurima karjäärifirma CV.ee turundusjuht Rain Uusen Vikerraadio saates Huvitaja. „Inimesed kombineerivad väga keerulisi töid vähem vaimuenergiat nõudvate töödega. Tippjuhid võtavad päevaks-paariks endale kojamehe või Uberi autojuhi töö, sest need pakuvad rahuldust töö valmissaamisest.” Kuula Vikerraadio Huvitaja saadet antud teemal järgi SIIT.

Samal teemal olid ka Terevisiooni saates külas TTÜ turundusjuht Anne Muldme ja IT-ettevõtja Mario Laul. Vaata Terevisiooni saadet antud teemal järgi SIIT.

Tippjuhid otsivad vaheldust ka harrastusspordist, kus suurema füüsilise ja minimaalse vaimupingutusega on võimalik saavutada selgelt mõõdetavam tulemus ja edukogemus, mis võimaldab igapäeva töökohustusi stressivabamalt täita ning luua tasakaal vaimse ning füüsilise tervise hüvanguks. Siit leiad CV.ee pakkumisi tööampsude kohta.

Jaga postitust ka sõpradele
LEIA OMA UNISTUSTE TÖÖ!

Lisa kommentaar

Anna meile teada

Millega liigud Sina iga päev tööle?

Vaata tulemusi

Loading ... Loading ...

#Töövahetusraadio

Äripäeva raadio fookuses: ägedast töökeskkonnast ja parimast tööandjast Eestis

Tööturu trendid: Äripäeva raadio

Tööandja branding ei tohi olla vaid hulk ilusaid sõnu ja pilte; IDEA360 saade

Ainus tööportaal, mida vajad!
Loe ka seda:
Milliseid küsimusi tööintervjuul vältida
Milliseid küsimusi tööintervjuul vältida?

Põhjused, mis sinu tööintervjuud mõjutavad on mitmeid. Tulemust võib mõjutada sinu välimus, võime ennast väljendada, sinu käitumine ja vastused tööandja...

Close