Tõeliselt inspireeriv video, kus Simon Sinek räägib, miks millenniumi generatsioon tegelikult läbi ei löö. Tõeliselt teistsugune lähenemine tüüpilisele ühiskonna maalitud pildile. Lisaks toob ta välja ka selle, mida me peaksime tegema, et olukorda muuta, enne kui liiga hilja. Kes vastutab selle eest tegelikult? Kuidas peaksime edasi käituma? Nendele ning paljudele teistele küsimustele leiad vastused videost.

Millenniumi põlvkonnaks peetakse 1980ndatel kuni 2000ndate aastate alguseni sündinuid inimesi, keda iseloomustavad meedia ja tehnoloogia suurem kasutamine. Tänapäeva maailm on suuresti tehnoloogia peale üles ehitatud ning tehnilised oskused on väga olulised. Siiski personalijuhid ja värbajad peavad töölemineku algusfaasis olulisemaks pehmemaid oskuseid nagu juhtimise oskus, kommunikatsiooni- ja koostöövõimet. Millenniumi põlvkonnale ei valmista eelnimetatud oskused probleeme. Siiski leidub 4 pehmemat oskust, mis on haruldased, kuid olulised kaasaegses töökeskkonnas, mida tuleks sellel põlvkonnal arendada.

Videol on olemas eesti keelsed subtiitrid.

millenniumi-depressioon

Toimetaja soovitab:

4 põhjust, miks millennium põlvkonnal on raske oma unistuste töökohta saada

Trendid, mis mõjutavad värbamist nüüd ja praegu ning tulevikus

 

Jaga postitust ka sõpradele

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saa esimesena teada uutest tööalastest nippidest!

Anna meile teada

Läbipõlemine tööl: on seda Sinuga juhtunud?

Vaata tulemusi

Loading ... Loading ...

#Töövahetusraadio

Tööturu trendid: Äripäeva raadio

Tööandja branding ei tohi olla vaid hulk ilusaid sõnu ja pilte; IDEA360 saade

Ainus tööportaal, mida vajad!